Sepete Eklendi
Trend Bayrak | Flag of Antigua and Barbuda

Flag of Antigua and Barbuda

  • Size:  

    -

  • Fabric Type and Print:  

    -

1

Trend Bayrak | Flag of Antigua and Barbuda
Trend Bayrak | Flag of Antigua and Barbuda
Trend Bayrak | Flag of Antigua and Barbuda

Flag of Antigua and Barbuda

Country flags are used indoors and outdoors, from official ceremonies to various organizations. They are frequently supplied by consulates, associations, political parties, companies, hotels and fair organizations. Another name is state flags.

  • The 3 sides of our products are produced with double needle technique as standard.
  • Extra column reinforcement to the wick part is made as standard in large sizes
  • Folded one by one and packed with gelatin.
1 Quantity

Antique Bayrağı Tarihçesi

Bayrak Küçük Karayipler ülkesi olan Antique ve Barbuda’nın resmi bayrağıdır. Bayrak geçmiş dönemlerde birçok farklı süreçlerden geçerek bugünkü konumuna gelmiştir. Bayrak tarihte ilk olarak 1967 yılında kabul edildi. Bu sene içerisinde bir koloni statüsü taşımaktan Birleşik Krallık ’tan Birleşik Devlet statüsü elde etti. Bu dönemden itibaren bayrak hızlı bir şekilde adaların en önemli simgesi haline dönüştü. Bu kapsamda mavi renk tonlu kolonlu bayrağın yerini üzerinde kalkan simgesinin yer aldığı bir bayrak aldı. Bayrak aynı zamanda marş, otonom ve arma olmak üzere toplamda 3 farklı model üzerinden kapsamlandırıldı. Bayrak o tarihten bu yana devlet kontrolünde kullanılmaya devam ediliyor. Bugün dahi ülkeye ait yurtdışında yer alan
Büyükelçilik binasında bayrak yoğun olarak kullanılıyor.

Antique Bayrağı Anlamı

Ülkelerin bayrak anlamı bilinmeden ilgili bayrak hakkında kapsamlı bilgiler alınması mümkün değildir. Her ülke bayrağında olduğu gibi Antique bayrağı anlamı da bulunuyor. Bayrak incelediğinde son derece farklı dizayna sahip olduğu görülebiliyor. Bayrak siyah, mavi, beyaz ve kırmızı olmak üzere toplamda 4 farklı renk tonlarından dizayn edilmiştir. Fakat renk tonlarının yasal anlamda geçerliliği söz konusu değildir. Bayrak üzerinde yer alan siyah renk tonu ülke topraklarını, Antique medeniyetini ve Afrika atalarını simgeliyor. V biçimindeki kırmızı renk tonu ise enerjiyi simgeliyor. Bu kapsamda ülke insanın son derece enerjik ve çalışkan olduğu anlamı da çıkarılabilir.

Antique Bayrağı Ölçüleri

Kumaş cinsi ülke bayrağını talepleriniz doğrultusunda birçok farklı ölçüler üzerinden hazırlıyoruz. Buna göre 30×45,50×70,70×105,100×150 gibi standart ölçüler üzerinden bayrağı azırlatabilirsiniz. Bunun haricinde bayrağın hem yatay ve hem de dikey olarak tüm resimlerine sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Antique Bayrağı Kullanım Alanları

Antique-Barbedu Bayrağı , milli bayramlar, özel etkinlikler, spor müsabakaları, kurumsal etkinlikler, okul gösterileri ve daha birçok farklı kullanım alanı için uygundur.

Trend Bayrak | Flag of Antigua and Barbuda

Similar Products